Hamburger Pini Sp. z o.o rozpoczęła działalność w październiku 2012 roku.

Jest to jeden z największych i najnowocześniejszych zakładów produkcyjnych w Europie i na świecie z zakresu plastrowania i pakowania mięsa oraz produkcji białej kiełbasy.

Zakład wyposażony jest w 17 linii produkcyjnych z najnowocześniejszą technologią produkcyjną gwarantującą uzyskanie produktów o najwyższej jakości.

 

Z posród 17 linii produkcyjnych 9 przeznaczonych jest do produkcji na kraje azjatyckie a pozostałe dla produkcji krajowej i eksportowej.

 

Posiadamy uprawnienia eksportowe na Hongkong, Chorwacja, Japonia, Mołdawia, Macedonia, Mozambik, Serbia, Korea.

 

Usytuowanie zakładu w centralnej Polsce zapewnia sprawną logistykę a nasz zespół jest zawsze do Państwa dyspozycji.

 

Nowością rynkową są hamburgery w następujących smakach: mozarella, szpinak, czosnek, pepperoni oraz sznycel panierowany.